Eline’s rapport

7 December 2011
Ook Eline heeft inmiddels haar eerste rapport gekregen en ook dat rapport ziet er heel mooi uit! Op haar rapport staan letters. Over het algemeen heeft Eline B+ en A gehaald, gemiddeld een 7,5 tot een 8,5. Heel goed gedaan dus.
Toen ze thuis kwam was ze een beetje bang, een van de vakken was NR (geen cijfer voor gegeven). Eline was bang dat dat was omdat ze het heel slecht had gedaan, maar achteraf bleek dat het zo was omdat het slechts een introductie was in die vakken, waar ze ook geen cijfer voor hadden gegeven (Toegepaste technologie en Koken).


De letters staan voor:
A+ = 90 – 100%
A = 80 – 89%
B+ = 75 – 79%
B = 70 – 74%
C+ = 65 – 69%
C = 60 – 64%
D+ = 55 – 59%
D = 50 – 54%
NR = Not recordable.

De docent heeft heel veel commentaren bij de verschillende vakken geschreven. Over het algemeen wordt ze beschreven als een positief en leergierig kind, die de stof goed begrijpt en goed haar best doet.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.