Tijd voor de rapporten

Woensdag 30 November 2011

Peter heeft inmiddels weer zijn rapport meegekregen. We hoeven ons weer nergens zorgen om te maken: hij heeft volop voldoendes. Het enige waar hij aan moet werken is ‘reageren op de meningen en ideen van anderen’. Toen ik Peter ernaar vroeg zei hij dat hij meestal niet begrijpt waar ze het over hebben. Ook kletst hij graag met zijn vrienden over andere dingen dan wat op dat moment in de klas behandeld wordt. Misschien dat hij daarom niet weet waar zijn klasgenoten het over hebben….
Aan de andere kant haalt hij hoge cijfers voor rekenen en taal, dus het komt wel goed met hem.


Oh ja en hij heeft zijn tand er zelf uitgewerkt, dus dat hoefde de tandarts niet voor hem te doen.


Ik heb mezelf ook getrakteerd op een cursus en heb een driedaagse cursus gedaan voor paarden EHBO. Ik heb dus alles geleerd over de verschillende ongelukken die een paard kan krijgen en wat je daar in eerst instantie aan kan doen. Zo voel ik me wat beter voorbereid waneer we met Casper op pad zijn.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.