Halloween

Maandag 31 Oktober 2011

Peter op Precious


Vandaag vieren we Halloween! Eline mag vandaag verkleed naar school en Peter mag in ‘zwart en oranje’.

In de avond komt Jillian langs met haar moeder, die we kennen van ponyclub. Vorig jaar zijn ze ook met ons mee gegaan en hadden veel lol. Dit jaar konden ze wel een leuke avond gebruiken. De week ervoor hebben ze hun paard Precious moeten laten inslapen en het is nog steeds onduidelijk waarom Jillian bij elke val een bot breekt. Ook nu weer zit haar arm in het gips en kan ze weer drie weken niet rijden.

Ook Kyle, onze buurjongen, en zijn moeder schuiven aan bij het avondeten. We eten, wat anders, blauwe spaghetti en dan worden de kostuums weer aangetrokken en gaan we langs de deuren.

Onze hele groep

De buit


Het weer zit gelukkig mee (vanochtend sneeuwde het nog), dus we hebben een gezellige avond. Vooral als Al (in haar blauwe deken als een Sesamstraat marsmannetje) ons kwijtraakt en twee wildvreemde meisjes aanspreekt, waarvan ze dacht dat het Eline en Jillian waren. Ze zag niet zo heel veel in het donker door het zwarte gaas.

De kinderen komen weer terug met een enorme hoeveelheid snoep. Zelf hebben we maar een stuk of 12 kinderen aan de deur gehad, dus dat viel een beetje tegen. Na een kopje chocolademelk is het dan tijd om alle gezichten te wassen en in bed te kruipen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.