Muziek

Maandag 17 Oktober 2011
Lidmaatschap van de scouting betekent hier ook dat je langs de deuren moet om popcorn te verkopen. Hiermee kunnen ze dan een aantal van hun programmas en kampen betalen. Op zaterdag zijn we hier in de wijk dan ook langs de deuren gegaan. We hebben het redelijk gedaan denk ik, we hebben zo’n 300 dollar verkocht. Nu moeten we nog de laatste huizen doen van degenen die niet thuis waren toen we langs kwamen.
Op zondag heeft Peter, na de rijles, lekker geklust met zijn vader. Hij moet voor school een muziek instrument maken en dat hebben ze samen gedaan.

Schuren...

Zagen...

Schroeven...


Resultaat

Hij heeft een zeepkist bas gemaakt. Een kartonnen doos, een stok en een draadje en dan ben je klaar. Maar om hem een beetje te verstevigen hebben Peter en Rob samen een framewerk gemaakt voor in de doos, zodat die niet in elkaar zou vallen.
Daarna heeft Peter de doos nog een beetje versierd en klaar is ie.

Hij kan het instrument ook nog gebruiken voor de scouting, om hem te helpen zijn badge te verdienen voor knutselen. Zo slaat hij mooi twee vliegen in een klap!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.