Thanksgiving weekend

Maandag 10 Oktober 2011
Dit weekend was het weer het Thanksgiving weekend. Officieel is het Thanksgiving vandaag, maar veel mensen vieren het ook op de zaterdag of de zondag ervoor.
Wij hadden op zaterdag ochtend gewoon een paardrijles voor de kinderen. Omdat het de laatste dagen nogal heeft geregend, hebben we een les in de binnen manege. Arme Casper werd flink aan het werk gezet!

Eline en de manege kat

Peter en Emily op hun paarden

Peter op Casper

Zijn mooie nieuwe helm


Van je paard af gymnastieken

Casper is blij dat hij klaar is, hij zweet enorm


  • Yam Boulders

Op zondag zijn we uitgenodigd bij Al en Steve om mee te eten voor Thanksgiving. Zij maken de kalkoen en ik maak de cranberry saus en aardappelen. Maar voordat we gaan eten, wil Rob eerst graag een cache doen in de Foothills. We doen ‘Yamnuska Boulders’. Aan de voet van de Yamnuska ligt een stapel rotsen, die ooit van de berg naar beneden is gerold. Hier moeten we overheen klauteren om de coordinaten te vinden van de volgende plek, waar dan weer coordinaten staan enzovoorts totdat we de laatste plek vinden waar de cache dan is. Het is een leuke plek om een beetje rond te klimmen. De bomen zien er nog steeds erg mooi uit in hun herfstkleuren en we hadden prachtig uitzicht op de rest van de omgeving.

Meer fotos van Yamnuska Boulders staan hier.

Daarna gingen we naar Al en Steve om gezellig met zijn allen een Thanksgiving maaltijd te eten, inclusief natuurlijk de kalkoen!

Op maandag had iedereen een vrije dag en heb ik met de kinderen weer paard gereden, dit keer in de buitenbak. Ondertussen heeft Rob de vouwwagen uitgeruimd en klaargemaakt voor de winter (antivries in de leidingen).
Toen we weer terugkwamen zijn we naar de aquariumwinkel gereden en hebben nog een paar extra vissen gekocht: harlequin rasbora. Ze brengen wat meer leven in het aquarium.
In de avond hebben we lekker kip gegeten en hebben het thanksgiving weekend afgesloten met een aflevering van ‘the A-team’, waar Eline helemaal verslaafd aan is geraakt.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.