Weekendje Willowcreek

Zondag 18 September 2011

  • WillowCreek

We sluiten het zomerseizoen af met een camping tripje naar Willow Creek. We gaan er met drie andere gezinnen heen en hebben de groepsplek gereserveerd.
De camping is niet al te ver weg en op de weg er naartoe besluiten we eerst lekker te gaan eten in een restaurant.

Wanneer we aankomen bij de camping blijkt dat er een probleem beer in de buurt is. Er staat op de camping zelfs een berenval. We besluiten toch gewoon te blijven. Een van de vrouwen die in een tent slaapt gaat echter toch maar in haar auto slapen, terwijl haar twee kinderen bij iemand in de vouwwagen kruipen. Voor ons betekent het dat we weer geen etenswaren in de vouwwagen kunnen hebben.
We hebben een gezellige tijd rond het kampvuur en gelukkig merken we ‘s nachts helemaal niets van de beer.

  • WillowCreek

De volgende dag (zaterdag) hangen we vooral rond op de kampeerplaats. De kinderen zijn niet bij het water vandaan te slaan. Ze kunnen er kleine visjes vangen (minnows) en naar hartelust spelen.
Ik weet Peter mee te krijgen om in de ochtend de heuvel op te klimmen en het uitzicht te bekijken.
In de middag gaat Rob nog wat geocachen en terwijl de kinderen nog steeds spelen, heb ik de tijd om mijn boek uit te lezen.

In de avond eten we gezellig samen. Iedereen gooit zijn eigen vlees op de barbecue, maar we delen de salades en groenten die iedereen heeft meegenomen. Het is allemaal erg lekker!
Helaas staat er enorm veel wind. Het is dus niet heel erg lekker bij het kampvuur. Van wat picnictafels en een zeil wordt een windscherm gemaakt en zo zitten we nog even aan het kampvuur, maar de meesten gaan al vroeg naar bed.

  • WillowCreek

Zondag is alweer de laatste dag. Na een lekker ontbijtje ruimen we de meeste spullen een beetje op en dan halen we de opblaasboot tevoorschijn. De kreek kronkelt door de camping, waardoor je gemakkelijk aan de ene kant van de camping het water in kunt gaan en dan een beetje rond de camping vaart, waarna je er aan de andere kant weer uit stapt. Je hebt dan een aardig eindje over het water gedobberd, maar bent niet ver van de camping af geraakt.
Rob gaat met de kinderen in de boot en zo doen ze twee keer een ritje over de kreek.
Het is goed te doen, maar op sommige plekken is het wel wat ondiep en moet Rob uitstappen en de kinderen voortslepen.

Na de lunch gaat iedereen weer op huis aan. Natuurlijk rijden wij daarbij nog langs een aantal caches in de omgeving.

Meer foto’s staan hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.