West Edmonton Mall

Woensdag 17 augustus 2011

  • Vakantie11-110817-WEM

We zijn in de buurt van de West Edmonton Mall, een enorm winkelcentrum in Edmonton. Het is zo groot dat er een golfslagbad en een kermis (Galaxyland) binnen zijn. Je kunt er ook midget golfen en natuurlijk winkelen. Daar gaan we vandaag dan ook op bezoek.
We beginnen bij het golfslagbad. Dit is niet alleen een groot zwembad, maar er zijn ook enorm veel glijbanen (17). Rob en Alfons proberen ze allemaal, maar ook de kinderen doen erg hun best om de glijbanen te proberen.
We liggen zeker drie uur in het zwembad, maar dan is het wel genoeg geweest en we drogen ons af en verkennen de rest van het winkelcentrum.
Eerst kijken we naar de zeehondenshow, dan gaan we door naar Galaxyland. Alfons, Rob, Tine, Robin en Thomas doen een rondje in de Mindbender, terwijl ik met Luca, Peter en Eline allerlei spelletjes doe waarbij ze tickets kunnen winnen. Hiermee kunnen ze aan het einde van de middag een klein kadootje uitkiezen.

  • Vakantie11-110817-WEM

Dan gaan we op zoek naar een plek om te eten. Dat valt nog niet mee.
Uiteindelijk belanden we bij Hooters, tot grote hilariteit van de mannen. Het eten is prima, en we hebben een gezellige avond, waarna we weer terug rijden naar de camping.

Nog een aantal foto’s vind je hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.