Sky Trek

Woensdag 10 augustus 2011

  • Vakantie11-110810-SkyTrek

Vlakbij de camping is een plek waar je tussen de bomen kunt survivalen. Dit willen we graag een keertje gaan proberen.
Om mee te kunnen doen met het bomen avontuur, moet je langer zijn dan 140cm, dus helaas kunnen Luca en Peter niet mee. Voor hen is er wel een kleiner parcours, waarvoor ze ook in een harnas gehesen worden en door de bomen kunnen klimmen.

Wanneer ze klaar zijn met hun parcours beginnen de groteren pas aan hun parcours. Ze leren eerst hoe ze om moeten gaan met hun haken en veiligheidsharnas en aan welke regels ze zich moeten houden. Daarna gaan ze steeds hoger de bomen in en klimmen en tokkelen tussen de bomen door.
Ondertussen zitten Peter en Luca op kleinere klimtoestellen en weten zich daar een behoorlijke tijd te vermaken.

  • Vakantie11-110810-SkyTrek

Uiteindelijk zijn ze het wel zat en neemt Annette ze mee naar het naastgelegen sprookjesbos.
Het is niet zo mooi als de Efteling, maar het is grappig om doorheen te lopen. Er zijn een aantal sprookjes die Luca ook kent, zoals Sneeuwwitje en de drie biggetjes, maar er zijn ook een aantal (vooral rijmpjes) die Luca niet kent. We vertalen ze allemaal voor haar en aan het einde van de route door het sprookjesbos kunnen ze ook nog even eendjes voeren.
Net als we daarmee bezig zijn, zien we dat de anderen klaar zijn met hun klim-avontuur op het naastgelegen terrein.
We ontmoeten elkaar weer bij de auto.

Terug op de camping proberen we het yoghurt ijs dat ze daar sinds kort verkopen. Er is een keuze uit een enorme hoeveelheid verschillende smaken ijs en dan kunnen we er verschillende toppings op doen, zoals smarties, hagelslag, fruit, wat je maar kunt bedenken. Heerlijk!

Meer stoere foto’s vind je hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.