Naar Revelstoke

Dinsdag 9 augustus 2011

  • Vakantie11-110809-NaarRevelstoke

Na een rustig dagje aan het water is het vandaag weer tijd om verder te gaan. We rijden vandaag naar Revelstoke en we hebben weer geboekt bij Noah’s Ark, waar we drie jaar geleden ook waren.
De eerste stop onderweg is bij een klein meertje, waar we toen ook zijn gestopt.

Dit keer zit het meertje bomvol met kikkervisjes, ongelofelijk. Hele wolken kikkervisjes zwemmen rondjes door het meer. We zien ook verschillende kikkers tussen al die krioelende kikkervisjes.
Wanneer je je hand in het water houdt, schep je zo een hand vol kikkervisjes op. Eline en Peter zitten er lekker mee te kliederen, Luca vindt het maar vies al die krioelende beestjes.

Uiteindelijk weten we ze los te rukken van de kikkervisjes en gaan we weer verder op weg.

  • Vakantie11-110809-NaarRevelstoke

In een schattig klein dorpje vinden we een restaurantje waar we lekker kunnen lunchen. Terwijl we daar zijn, kunnen we in de verte een enorme onweersbui zien hangen. Op de berg zien we zelfs een bosbrandje ontstaan, waarschijnlijk door blikseminslag.

Wanneer we verder rijden, komen we niet veel later bij de volgende veerboot. Deze vertrekt vanaf Galena Bay en steekt Upper Arrow Lake over.

Al snel komen we dan aan bij Noah’s Ark. Het is er erg warm, maar ze hebben helaas geen zwembad of ander water waar de kinderen kunnen afkoelen. Wat ze wel hebben is gratis popcorn voor de kinderen na het avondeten. Daar wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Meer foto’s staan hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.