Wachten op ons bezoek

Woensdag 27 juli 2011

  • Vakantie11-110727-Dag1

We verheugen ons dit jaar op de komst van Alfons en Tine en hun kinderen Robin, Thomas en Luca, om met ons vakantie te komen vieren.
We hebben de bedden ook dit keer weer klaar staan in de kelder, dus ze hebben hun eigen plekje.
Rond half 2 zal hun vliegtuig aankomen in Calgary.
We zorgen ervoor dat we op tijd bij het vliegveld zijn om ze op te halen. We hebben een tweede auto gehuurd zodat iedereen, inclusief alle bagage, mee kan. Helaas blijkt het een lange zit te worden. Omdat het onweert, of dreigt te onweren, gaat het grondpersoneel niet naar buiten om de slurf aan te sluiten aan het vliegtuig. We moeten dus wachten tot de bui overdrijft.

  • Vakantie11-110727-Dag1
  • Vakantie11-110727-Dag1

Wij zitten vrij comfortabel – kopje koffie, timbits – maar in het vliegtuig zitten al die tijd is natuurlijk minder leuk. Uiteindelijk komen ze dan om 4 uur uit het vliegtuig gerold.

We nemen ze lekker mee naar huis en dan is het tijd om naar de paardrijlessen te gaan. Het is woensdag, dus Peter en Eline hebben normaal rijlessen in de avond. Ik had gedacht dat we dat wel konden laten zien, maar met de anderhalf uur vertraging op het vliegveld, wordt het allemaal een beetje gehaast. Bovendien heeft Daria pech met haar truck, dus Casper komt ook niet. Gelukkig brengt Sandra Chocolate voor Peter en Eline. Ze zien dus wel even Peter rijden.

Dan brengt Rob ze allemaal weer naar huis, omdat ze omvallen van de slaap. Onderweg nog even een snelle hap en dan snel naar huis.

Wanneer ik met Peter en Eline thuiskom, ligt alles al lekker te ronken.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.