Canada Day

Vrijdag 1 Juli 2011

Vandaag is het weer Canada Day, de 144ste verjaardag van Canada.
Het is een prachtige dag, dus het plan is om weer naar Prince’s Island te gaan. We besluiten echter om naar Heritage Park te gaan. Daar zijn inmiddels wat dingen bijgebouwd die we nog niet eerder gezien hebben.
We zijn niet de enigen vandaag. Er staat een behoorlijke rij om binnen te komen. Eenmaal binnen valt het allemaal wel mee. Het terrein is zo groot dat het niet opvalt dat er zoveel mensen binnen zijn.

We gaan eerst kijken bij de Rhythm of the Rockies, een a cappella groep, die bekende nummers zingt. Een van onze vriendinnen is lid van de band, dus het is leuk om te zien.

Er is van alles extra te doen vandaag. Naast de normale tentoonstelling van oude gebouwen en voertuigen, zijn er ook allerlei optredens. We zien onder andere een hele grappige cowboy, die moppen vertelt en truukjes doet.
Het is een leuke dag en een goede manier om Canada Day (of Dominion Day zoals het in Heritage Park heet) te vieren.

Kijken hoe een motor werkt

Optreden van de clown - cowboy

Lekker koekjeEen van de auto's

Bij de eland

Een ouderwets spelletje

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.