Een weekendje als groom

Zondag 26 Juni 2011
Dit weekend doet Daria mee met de Cochrane Horse Trials. Omdat haar man er niet bij kan zijn heeft ze gevraagd of wij haar willen helpen tijdens deze wedstrijd. Daar heeft Eline natuurijk wel oren naar.
Daria doet mee op Rocky, de pony waar Eline ook af en toe op mag rijden.
Op zaterdag staan de dressuur wedstrijden en springwedstrijden op het programma.
Rocky moet er vooral voor de dressuur wedstrijden piekfijn uitzien en zijn manen en staart worden keurig gevlecht. Al met al zijn we daar twee uur mee bezig. De eigenaren van Rocky komen ook meehelpen, dus we hebben een gezellige dag met zijn allen.

Daria maakt vlechtjes

Het resultaat

Staart vlechten


Het resultaat

Sharon maakt de vlechtjes af

Eline maakt zijn neus schoonJillian doet de achterkant

Warmdraaien

Mooie sprong


De dressuur loopt heel goed. Daria en Rocky eindigen als tweede.
Na de dressuur proef moeten we een tijd wachten. Nadat Rocky is afgezadeld en in de trailer gestald, gaan we met zijn allen gezellig lunchen.
Dan wordt het tijd om weer op te zadelen en gaan we naar de springwedstrijd. Eline en Jillian lopen met Daria het parcours en voorzien haar van het commentaar dat ze de meiden zelf ook altijd geeft.
De springwedstrijd loopt heel goed. Daria wordt eerste en staat aan het einde van deze dag als eerste op de ranglijst.

De volgende dag, zondag, is alleen nog de cross country wedstrijd. In de middag gaan we weer terug naar Cochrane om daarna te kijken. Helaas loopt dat niet zo goed. Bij de achtste hinderis weigert Rocky en glijdt uit. Helaas komt het daarna niet meer goed. Hij weigert dezelfde hindernis nog een tweede keer en ook de volgende hindernis weigert hij weer eenmaal. Hierdoor tuimelen ze van de eerste naar de een na laatste plaats (negende) in de ranglijst. Erg jammer!

Daria en haar grooms

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.