Ponyclub

Woensdag 22 Juni 2011

Peter op Casper


De ponyclub lessen op woensdag avond zijn ook weer in volle gang. Eline heeft een mazzeltje dat een van de meisjes in haar groep haar arm heeft gebroken, Niet leuke voor haar, maar in de tussentijd mag Eline op haar pony, Rocky rijden. Dit is een 14 hands (1.40 m.) hoge New Forest Pony. (ter vergelijking Casper is 1.18 m.)

Peter rijdt nu dus op Casper en Eline, tegelijkertijd, op Rocky. Casper gedraagt zich de laatste tijd voorbeeldig, dus Peter gaat met sprongen vooruit. Maar ook voor Eline is het goed om eens op een beter geschoolde pony te kunnen rijden. Ze krijgt nu een beetje een beter idee van hoe je moet springen, en ze moet haar benen meer gebruiken. Deze pony heeft meer aansporing nodig dan Casper.


Peter en Casper

Eline en Rocky springen

Daar gaan ze

Peter en Casper

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.