Laatste springwedstrijd

Zaterdag 4 Juni 2011
Vandaag was de laatste in een serie van drie springwedstrijden die ik mede heb helpen organiseren voor de Cochrane Ponyclub.

Eline doet trotpoles


We konden de binnenmanege voor vandaag niet boeken, maar omdat het toch al zover in het seizoen is, dachten we dat we wel buiten konden springen.
Helaas heeft het de hele week al geregend, wat betekent dat ons Pony Club terrein (gras) niet echt veilig is voor springwedstrijden, te glad. Als alternatief hebben we daarom de buitenbak afgehuurd voor onze wedstrijd. Dit is een zandbak en dus sneller droog.
Het weer zit ook deze ochtend niet mee. Het is nat, het waait en het is koud. Niet echt prettig om in te rijden, maar we besluiten toch door te gaan.

Peter doet trotpoles

Peter mag ook vandaag weer op Aurora rijden en Eline gaat weer met Casper aan de slag.

Peter draait keurig zijn rondjes op Aurora en krijgt van de jury een compliment over hoezeer hij vooruit is gegaan sinds de eerste springwedstrijd. Eline voelt zich nogal onzeker op Casper, maar na wat aanmoediging doet ze naast de trotpoles ook de kruisbalken (45 cm.) Casper is ook een beetje vervelend en loopt de hele tijd om zijn maatje (Akamina, die hem trouwnes bijt als hij de kans krijgt) te roepen. Maar Eline brengt het er zonder kleerscheuren vanaf en heeft het toch nog naar haar zin.

Peter doet trotpoles

Eline doet trotpoles

Peter heeft het erg koud als hij van zij pony afkomt. Gelukkig wordt het in de middag mooier weer en kunnen we lekker opdrogen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.