Fun Riders

Zondag 8 Mei 2011

  • Fun Riders

We doen vandaag een keer mee met de funriders. Dit is een groep Western ruiters die Gymkhana spellen doen. Hoewel we Engels rijden, hadden ze vorig jaar gezegd dat we evengoed mee mogen doen. Dus vanochtend gaan we al vroeg op pad. Eerst Casper ophalen en dan naar de manege.
Het duurt even voordat de rest ook arriveert, we zijn even bang dat het helemaal niet doorgaat.

Ze kijken een beetje gek op vann onze deelname. De dame die het vorig jaar organiseerde en ons uitnodigde was er niet meer bij, het was nu iemand anders die het organiseerde maar we mochten evengoed meedoen.


  • Fun Riders

We breken de eerste twee regels voor deelname: “horses to be shown under clean servicable western tack and riders to be dresses in suitable western attire in all classes & … any humane type of western bit or hackamore..”, maar ze beloofde dat ze de regels zelfs aan zou passen voor ons.
Ik denk dat ze wel blij waren dat we erbij waren, want in total (inclusief Peter en Eline) hadden ze maar 7 deelnemers.
Peter deed mee met de leadline klasse en Eline in de Junior klasse. Ze doen de poles (slalom), stakes, flags, keyhole en barrelrace.

Ze hadden het allebei erg naar hun zin en Casper deed erg zijn best. We zullen zien of we de volgende keer meer ponyclubbers kunnen interesseren om mee te doen!

Meer foto’s hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.