Tweede paardenshow

Zondag 1 mei 2011

Allebei te paard


Vandaag was de tweede wedstrijd in onze serie van springwedstrijden van de Cochrane Ponyclub.
Ditmaal reed Eline op Casper, aangezien het de laatste tijd zo goed met ze gaat. Peter mocht weer meedoen op Aurora.

We hadden ongeveer dezelfde hoeveelheid deelnemers en iedereen had het weer erg naar zijn zin. Het is allemaal weer heel goed gelopen.

Peter deed weer mee met de ‘trotpole’ klasse. Dit maal eindigde hij hier als vierde en vijfde. Tijdens de Equitation, waarbij zijn zit wordt beoordeeld, werd hij derde.

Eline deed ook mee met de trotpole klasse, maar alleen om warm te draaien. Omdat ze overgekwalificeerd is voor deze ronde, krijgt ze hier geen prijzen. Alles liep heel goed en daarom heeft ze met Casper ook meegedaan met de kruisbalken (op 45 cm. hoogte) en ze heeft hierbij zelfs delen van het parcours gegallopeerd. Helaas was ze nog steeds te langzaam om foutloos te zijn, maar het gaat steeds beter…..
Ze eindigde als vijfde in de springrondes en als derde in de equitation ronde. Ze moet goed op letten dat ze de juiste galop heeft (het binnenbeen voor), als dat lukt gaat ze vast hoger scoren in equitation. Daar moeten we dus aan gaan werken.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.