Paasweekend

Vrijdag 22 April 2011

Paastakken versieren

Het resultaat


Goede vrijdag is hier een vrije dag (in plaats van de tweede paasdag). Daria heeft ons uitgenodigd om mee te komen helpen wanneer de paarden en Casper hun inentingen en wormenkuur krijgen. Omdat de kinderen hier op dit moment ook over leren tijdens de stable management sessies van ponyclub, hebben we daar wel oren naar.
Daria nodigt ons uit om daarna ook te blijven eten. Nu had ik net aan Peter uitgelegd dat je op Goede Vrijdag geen vlees hoort te eten. En bij Daria krijgen we ham. Dat heb ik dus de hele weg moeten horen.

Het inenten van de paarden loopt voorspoedig. Ze zijn allemaal heel erg braaf en laten alles gelaten over zich komen. We geven ook Geist nog even een extra poetsbeurt. Ze is zwanger en dat kun je inmiddels goed aan haar buik voelen, erg cool.
We hebben daarna een gezellige maaltijd en gaan dan weer terug naar huis.

Eieren verstopt


Tijdens de paasdagen hebben we het druk met de voorbereidingen voor de geocache wedstrijd volgend weekend. Rob heeft drie caches gemaakt, die nog afgemaakt moeten worden. Natuurijk hebben we wel tijd om paaseieren te zoeken in de ochtend.
Zondagavond hebben we een lekkere maaltijd met Kyle, een buurjongen, als gast.


Waar is ie nou?

Oh daar!

Heb jij em?


Maandag zijn de kinderen nog vrij. We gaan dan ook in de ochtend nog een keer paardrijden om te oefenen voor de springwedstrijden volgende week. Eline zal deze wedstrijd op Casper rijden en hij gedraagt zich zowaar heel netjes deze ochtend. Dat geeft goede hoop voor de wedstrijd!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.