Aggie Days

Zondag 10 April 2011
Dit weekend waren weer de Aggi Days op het Stampede terrein. Natuurlijk wilden de kinderen daar ook dit jaar wel heen. Rob was ziek, dus we zijn met zijn drieen erheen gegaan. Het is eigenlijk ieder jaar wel hetzelfde, maar we hebben er toch weer van genoten. We konden kijken naar de kuikentjes, biggetjes en kalfjes. De verschillende soorten granen bekijken en de kinderen hebben olie uit de canola zaden geperst.

Het leukste was de ‘extreme cowboy race’ waarbij de ruiters allerlei hindernissen moeten nemen, zoals door een gordijn lopen, een hek openen en een zeil achter zich aan slepen. Erg leuk om te zien, dus daar hebben we een hele tijd bij zitten kijken.
De fotos hieronder zijn niet zo heel erg goed, maar geven een beetje een indruk wat ze allemaal moesten doen bij de cowboy race.


Door drie gordijnen achter elkaar

Een zware emmer verplaatsen

Een postzak op de cirkel zetten

Opstijgen nadat het paard een cirkel om de trap heeft gelopen

Een zeil slepen

De ingewanden van een paard

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.