Voorjaarsvakantie

Maandag 4 April 2011

De roller disco


Afgelopen week hadden de kinderen voorjaarsvakantie. Ook Rob had vrij genomen.
We hebben eigenlijk niet zo heel veel gedaan. We zijn een dagje naar de tentoonstelling over de Titanic gegaan. Peter behandeld op dit moment de geschiedenis van de Titanic op school, dus die wilde daar wel graag heen.

We zijn ook een middag gaan rolschaatsen op een binnen – rolschaatsbaan. Leuk om te doen. Peter kon zijn eigen skeelers meenemen en wij hebben skeelers en rolschaatsen gehuurd.

Peter op zijn nieuwe skeelers

Papa en Eline


Hoewel het zo langzamerhand wel lente wordt hier, geeft de winter het nog niet helemaal op. April staat ook bekend als de maand waarin nog veel sneeuw kan vallen. En dat hebben we gemerkt. Vrijdagavond begon het te sneeuwen en ook zaterdag sneeuwde het de hele dag. Het resultaat was zo’n 25 cm. sneeuw.

Paardrijden werd dan ook weer afgelast op zondag.
Omdat Rob nog op zoek moest naar een goede plek om een cache neer te leggen zijn we naar Bearspaw Legacy Park gereden. Het was prachtig weer, lekker zonnig, en mooie witte sneeuw.

  • BearsPawLegacyPark

In het park hebben we een aantal plekken gevonden voor een multi-cache.
Deze cache bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij je steeds van plek naar plek wordt gestuurd, tot je uiteindelijk bij de laatste cache terecht komt. De cache zal onderdeel zijn van de 24-uurs wedstrijd die ze eind April weer hebben.
Het was lekker om er weer even uit te zijn….

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.