Toneel spelen

Maandag 7 maart 2011

Foxy Loxy kostuum

Peter heeft drama-lessen en is bezig met het instuderen van het toneelstukje ‘chicken licken’. Hij had zondag zijn generale repetitie en kon zijn pak showen aan iedereen. De drama juf was erg onder de indruk en heeft gevraagd of we ook wilden helpen met het in elkaar zetten van een pak voor de vos. Ze had nog een oud vossebontje van oma en daar wilde ze graag wat mee. Ik was natuurlijk de beroerdste niet (en ik vind dat geklooi ook wel leuk om te doen, beter dan het huishouden!) en ben daarmee aan de slag gegaan. Uiteindelijk is het best wat leuks geworden. Ik heb een oude zonneklep van de Rabobank gebruikt om de kop op vast te zetten en een stuk ijzerdraad om de staart omhoog te houden en voila.
Eline heeft hem even geshowd, en het zit allemaal goed. Het ziet er trouwens beter uit met een bruin shirt eronder en de poten heb ik ook weggespeld, zodat het wat minder op een dood beest op je hoofd lijkt…

Eline als Foxy Loxy


Vanavond moest ik het bij de drama juf langs brengen zodat we het konden passen aan het meisje dat het uiteindelijk moet gaan dragen. Het zit allemaal goed en ze vindt vooral de staart helemaal geweldig. Maar wat een fantastisch huis heeft de juf. In haar basement heeft ze allerlei gordijnen opgehangen om verschillende kamertjes en gangen te maken. Daarin heeft ze een heleboel kostuums, maskers, pruiken en accessoires hangen. Een waar kinder paradijs. Het blijkt dat ze ook kinderpartijtjes doet, waarbij de kinderen verkleed in middeleeuwse dracht feest vieren. Helemaal geweldig!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.