Ponyclub

Zaterdag 5 maart 2011

Victoria, Peter en Emilie in hun les


Op zaterdag waren we alweer op de ponyclub. Peter en Eline hadden beide een rijles op Aurora en ze vonden het allebei geweldig. Ze krijgen om em om les van Daria en Wendy.

Wanneer Wendy les geeft zit de schrik er altijd goed in. Ze is streng en luid en zelfs ik weet niet waneer ik weer een schreeuw hoor of ze het goed of juist verkeerd hebben gedaan. Bij Peter staat het huilen af en toe nader dan het lachen, maar met wat aanmoediging van de kant komt het toch weer goed.
Ik begreep dat Peter inmiddels de grote held is van een van de meiden omdat hij tegen Wendy had gezegd dat hij niet meer over die hoge x-rail wilde springen, waarna Wendy hem lager heeft gemaakt voor ze allemaal. Het kweekt in ieder geval karakter zullen we maar denken!Maar aan de andere kant, als ze het goed doen, prijst ze ze ook de hemel in….

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.