Sneeuwdagje

Zaterdag 29 Januari 2011

Na de paar dagen warm weer, zijn we in een klap weer terug in de winter. Het is rond de -15 graden, maar belangrijker nog: het heeft de hele nacht zachtjes gesneeuwd. Er ligt nu dan ook weer een centimeter of 10, bovenop het verraderlijke ijs. (De gesmolten sneeuw is niet helemaal weg gedooid tijdens de Chinook, maar veranderd in ijs nu het weer vriest)


Maar het is prima om lekker te gaan sleeen. Eigenlijk zouden we vanochtend naar een paardenshow gaan kijken, maar met de dikke laag sneeuw is die afgelast.


Eline op Kyle's board

Kyle op zijn board

Daar gaat Peter

Weer omhoog


Buurjongen Kyle heeft een nieuw board gekregen, dus dat moet worden uitgeprobeerd. Dat is best nog lastig, maar op hun eigen slee kunnen Peter en Eline ook goed snowboarden. Wel even oppassen want onderaan de heuvel ligt een plas water. Gelukkig haalt niemand een heel nat pak…

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.