Kerstdagen

Maandag 27 december 2010

Kerstboom versieren


De kerstdagen zitten er weer op, we hebben twee lekkere dagen gehad.
We begonnen eerste kerstdag lekker rustig met zijn vieren. Natuurlijk moesten eerst in de ochtend alle kadootjes uitgepakt worden. De ruimte onder de kerstboom lag er vol mee. Tijdens het uitpakken hebben we ook nog geskyped met de familie thuis, zodat die mee konden genieten van het uitpakken. Peter heeft een mooie legotrein gekregen en ook voor Eline was er een mooi lego huis. We zaten dus de rest van de ochtend lekker te bouwen en te spelen. Ook de karaoke machine was een grote hit.
In de avond hebben we lekker makkelijk gedaan: fondue. De kinderen vonden het leuk om te doen en het is weinig moeite om te ‘koken’.


Wat zit er in de sok

Uitpakken

Uitpakken

Bouwen

Iedereen helpt

Bijna klaar


De tweede kerstdag kwamen Al, Steve en Kyle bij ons eten. Ik had daarom een kalkoen in de oven gestopt (7kg.) Het is vrij eenvoudig om te doen, zolang je hem maar op tijd in de oven stopt.
Daarbij hadden we aardappels, groente en natuurlijk cranberry saus. Gedurende de dag gingen de kinderen naar Kyle om daar het peperkoeken huis op te eten, dat Al had gemaakt. Alhoewel, huis, ze had het hele kasteel van Harry Potter nagebouwd van rice crispy en glazuur. Ze maakt wel vaker van die mooie creaties.
In de avond hebben we gezellig met zijn allen gegeten en de kinderen hebben gespeeld. Een perfecte avond.

Al's kasteel

Smullen

Smullen

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.