Heerlijk avondje

Zondag 5 December 2010
Dit weekend is het natuurlijk weer zover: Sinterklaas komt ook naar Calgary. Een aantal Nederlanders heeft weer georganiseerd dat er een Sinterklaasfeest is. Afgelopen weken hebben Peter en Eline al een paar keer hun schoen mogen zetten en natuurlijk hebben we vrijwel dagelijks naar het Sinterklaasjournaal gekeken.

In de ochtend gingen we eerst naar onze paardrijlessen. We waren op tijd weer terug om naar het Sinterklaasfeest te gaan. Dit keer was het in het buurthuis in Edgemont, niet al te ver bij ons vandaan.
We begonnen met het knutselen van pietenmutsen en zakjes om peprnoten in te doen. Daarna was het wachten op de Sint, die al vrij snel aankwam.

Wachten op de Sint

Eline wacht op de Sint

Daar is ie dan


Per leeftijdscategorie mochten de kinderen bij de Sint komen en voor iedereen had hij een woordje. Peter luisterde met stijgende verbazing naar de Sint. Niet alleen wist die te vertellen dat hij van computers houdt, maar ook dat hij heel graag rotzooi mee naar huis neemt!

Ook Eline mocht even bij de Sint komen en ze praatten over Casper en andere hobbies als zwemmen en tekenen.

Peter bij de Sint

Hoe weet hij dat?

Sint weet alles

Eline bij de Sint


Kadootjes

Op de foto met de SintDe Sint had natuurlijk ook nog voor alle kinderen een kadootje meegenomen. Helaas was de kist met kadootjes op slot en de sleutel kwijt. Na een zoektocht werd uiteindelijk de sleutel gevonden en konden de kadootjes worden uitgedeeld.
Iedereen kreeg een boek. Voor Peter was er “How the grinch stole Christmas” en voor Eline “The Nutcracker”. Daarna namen we weer afscheid van de Sint en gingen we terug naar huis.


Thuis aangekomen was er een grote verassing. Zwarte Piet had een grote zak met kadootjes gebracht, terwijl we weg waren.
Al snel waren alle kadoos uitgepakt en hebben we lekker wat spelletjes gespeeld en ons misselijk gegeten aan strooigoed.

Een zak kadootjes

Sokken voor papa

Benieuwd wat erin zit

Kan ik op tijd opstaan!

Uitpakken

Een electriciteits doos

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.