In een klap winter

Zondag 21 November 2010

Het is weer winter

Zo zitten we hier nog op te scheppen dat we zo’n warme herfst hebben, en zo is het gedaan. Het is winter.

Afgelopen maandag nacht begon het te sneeuwen (na eerst een laagje ijsregen op de straten) en dat heeft het daarna een paar dagen af en aan gedaan. Ik heb nu al genoeg van het sneeuwschuiven en het is officieel nog niet eens winter!

Wintervacht

De konijnen zijn ook alweer van hun bruine wintervacht in hun witte wintervacht gewisseld.

Natuurlijk leven we hier ook weer mee met de belevenissen van de Sint en zijn zwarte pieten op het Sinterklaasjournaal. Na de intocht van de Sint hebben ook Peter en Eline hun schoen mogen zetten bij de open haard. “Wel de schoorsteen open zetten he” zegt Peter nog voordat hij naar bed gaat.

Eline maakt haar verlanglijstje

Ook Peter heeft zijn verlanglijstje klaar


Eline en haar trofee


Ik loop een beetje achter met de blog, maar een ding moet ik nog wel vermelden. Vorige week hebben we een bijeenkomst gehad van de ponyclub, een soort afsluiting van het jaar. Hierbij werden prijzen uitgereikt aan verschillende leden, oa voor de meest hulpvaardige, degene die het meest aanwezig was, de meest sportieve en degene die het meest verbeterd is. Samen met nog een ander meisje was dat Eline en ze heeft een enorme wisseltrofee mee naar huis gekregen, die nu op haar kamer staat te pronken. Ook staat ze genoemd op de trofee voor deelname aan de D-rally, samen met haar twee teamgenootjes.
Die hebben we maar in het clubhuis laten staan.

De trofee

Cochrane Pony Club - most improved -

2010 Eline Ursem

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.