Thanksgiving

Maandag 11 Oktober 2010
Dit jaar is Thanksgiving een beetje anders dan de voorgaande jaren. In plaats van zelf een kalkoen te braden zijn we uitgenodigd bij Stephen en Sue om daar te komen eten. Dat doen we natuurlijk graag, dus het enige wat ik gisteren heb moeten koken zijn de cranberry saus en zoete aardappelen. We hebben een hele gezellige avond gehad….
Op dit moment genieten we nog steeds van het heerlijke herfstweer, alhoewel er vandaag een einde aan lijkt te komen. Het is steeds rond de twintig graden geweest, dus we mogen zeker niet klagen.

De kinderen hadden afgelopen week op school bezoek van ‘Quest Theater’. Deze kwamen een week lang lessen verzorgen op school. Uiteindelijk hebben ze vrijdagmiddag een voorstelling gegeven van de ‘toneelstukken’ die ze hebben gemaakt, gebaseerd op de boeken van Robert Munsch. Erg goed gedaan en erg grappig vooral. Peter en Eline vonden het allemaal geweldig!
- 2010_QuestTheatre_Brochure -

Stiekem zijn we ook alweer een beetje begonnen aan Halloween. Eline heeft weer een nieuwe heksenjurk uitgezocht en Peter zal dit jaar als skelet verkleed gaan. We moeten natuurlijk weer enge kostuums!

Gisteren was het dan ook nog de 10de van de 10de in 2010, wat voor velen een speciale datum is. Ook voor de geocachers was het een speciale datum. Rob heeft dan ook een speciale cache voor deze gelegenheid verstopt. Hier is hij weken mee bezig geweest. Hij heeft een zogenaamde Cryptex gemaakt, waarbij je een woord moet raden, wat de code is om de Cryptex te openen. Nu maar hopen dat hij er lang blijft liggen en niet gejat wordt.

Onderdelen van de cryptex

De ringen van de cryptex

De cryptex

Eline maakt hem open

Peter met de cryptex

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.