Naar Calgary

Zaterdag 21 Augustus 2010
Vandaag rijden we weer terug naar Canada.

Onderweg

Bij de grens

Terug naar Alberta


Onderweg is er nog een ding wat we moeten doen. In 2008 zijn we langs het hek gereden waar allerlei petten op zijn genageld. Toen hadden we geen pet mee, maar voor dit jaar heeft oma ons een pet gegeven van de Heinkelclub. We rijden dus een stukje om om die op het hek te timmeren.

Rob timmert

Heinkel club

Het bewijs


Dan rijden we weer lekker naar huis. In Calgary hangt een smog over de stad van de branden in de bossen van BC. Het blijkt dat de paar dagen voordat we thuiskomen er zelfs een waarschuwing was voor slechte luchtkwaliteit in Calgary. Dat hebben we dus mooi gemist.
Thuis blijken de vissen nog allemaal te leven, en het is fijn weer lekker in ons eigen bed te kunnen slapen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.