Op weg terug

Zondag 15 Augustus 2010
Rob wilde graag nog een cache doen in Idaho. Er ligt er een op een dichtbij gelegen heuvel, waar ook een weerstation staat. Voordat we vanochtend de vouwwagen oppakken, gaat Rob daar nog heen. Hij had gisteren gevraagd aan de kinderen of zij ook meewilden en dat wilden ze wel.
Toen hij ze deze ochtend wakker maakte om te vertrekken, vonden ze half zeven toch te vroeg om op te staan en dus moest Rob alleen op pad.

Daar ligt de cache

Uitzicht vanaf de berg

Weerstation op de berg

De weg omhoog


Uitzicht op het dal

Uitzicht op het dal


Terwijl wij wat later op staan en de vouwwagen opruimen en de kinderen hun ‘junior Ranger’ huiswerk doen, gaat Rob dus zijn cache ophalen.

Wanneer Rob weer terug is, en we de vouwwagen hebben ingevouwen, rijden we naar West Yellowstone.


De verdiende badges

Hier is ook een parkwachterspost en daar kunnen Peter en Eline hun welverdiende badge ophalen. Voor Eline de beren-badge en voor Peter de wolven-badge.
Nu we toch in West Yellowstone zijn, gaan we ook nog even kijken naar de IMAX film over Yellowstone. Nog een keer zien we alle mooie dingen, die we ook in het echt gezien hebben.

Daarna rijden we door naar Bozeman, waar we een plekje hebben in de Langohr camping. Deze ligt aan de Hyalite Creek, waar de kinderen lekker in kunnen rondspetteren.


Op de camping

Lekker water

Meedrijven met de stroom

En weer terug lopen

Met papa oversteken

Camping in Bozeman

Marshmallows


Ik heb ook nog een klein filmpje gemaakt:

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.