Baseball finale

Zaterdag 19 juni 2010

De bal net gemist

Eline’s softball team (Westvalley 2; Huskies) heeft het goed gedaan in het afgelopen seizoen. Ze zijn als tweede geeindigd in hun groep (divisie noord) in de eerste ronde en als vierde in de tweede ronde. Toch niet slecht in een groep van dertien teams. Nu spelen ze dan de play-offs. Omdat ze zo hoog staan spelen ze in de play-offs tegen goede teams uit hun eigen divisie en divisie zuid.


Hier de resultaten van de eerste ronde:
softballStandings
en de tweede ronde:
softballStandings2

De play offs werken zo dat de teams steeds tegen elkaar spelen totdat ze twee wedstrijden hebben verloren.

Slag

De winnaar en verliezer van een wedstrijd gaan steeds door naar een andere tegenstander totdat ze dus twee wedstrijden hebben verloren of de laatste wedstrijd hebben gewonnen. Eline’s team moest het gisteren opnemen tegen het team dat als tweede is geeindigd in de divisie zuid. De eerste twee innings gingen gelijk op: zes tegen zes. Daarna ging het helaas minder en hebben ze uiteindelijk verloren met 9 tegen 14.

Vandaag stond de volgende wedstrijd op het programma en helaas hebben ze ook deze wedstrijd verloren. Dat was de tweede op rij en daarmee zijn ze dus uitgeschakeld. Eline heeft een gevarieerde wedstrijd gespeeld. Ze was pitcher, achtervanger en natuurlij ook ‘gewoon’ speler. Jammer genoeg heeft ze deze wedstrijd geen punten gescoord. De eerste beurt werd ze uitgegooid en de tweede beurt was ze te laat op het eerste honk. Maar ze hebben allemaal goed hun best gedaan en vooral als achtervanger heeft Eline het deze wedstrijd heel goed gedaan.

Eline als pitcher

Eline als pitcher

Felicitaties

Eline is achtervanger


Eline is achtervanger

Klaar om te slaan

Op naar het eerste honk

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.