May long weekend – maandag

Maandag 24 mei 2010
Vandaag is het helaas weer tijd om op te pakken.

Wakker worden

We waren vlot klaar, dus we hadden nog meer dan genoeg tijd om de laatste paar caches op te zoeken die hier nog in de buurt lagen.
Het is prachtig weer, dus het is leuk om nog even wat te doen.

Weer een cache


Een van de caches is een zogenaamde earth cache, dan moet je een foto nemen van jezelf en je GPS bij een bijzondere plek. Een van deze caches is bij de hangbrug die naar een oude mijn leidt. We zijn hier twee jaar geleden ook al geweest met Ton, Wendy opa en oma, maar vandaag gaan we er dus weer een keertje naar terug.

De hangbrug

Bij een oude mijn


De laatste cache voor vandaag wordt nummer 600 voor Rob. Deze ligt op een berg in de buurt van Drumheller en geeft weer een prachtig uitzicht over de vallei. Zodra deze cache gevonden is, wordt het tijd om weer naar huis te rijden en op te ruimen. Morgen is immers weer een gewone schooldag.

Nog een kleine hoodoo

Op zoek naar de laatste cache

Uitzicht vanaf de laatste geocache plek


Weer naar beneden


Meer foto’s vind je hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.