May long weekend – zondag

Zondag 23 mei 2010

Binnen ontbijten


Het heeft flink gewaaid vanacht, maar we hebben weer goed geslapen. Omdat het nog steeds wat fris is, ontbijten we in de vouwwagen.

Vandaag gaan we eerst op bezoek bij de hoodoo’s. We hebben ze al eens eerder gezien, maar het blijft mooi. Hier staan grote rotsformaties, waarbij de onderste zachte zandsteenlagen steeds verder wegslijten, maar de bovenste harde laag intact blijft. Je krijgt dan een soort grote stenen paddestoelen in het landschap.

We hebben de auto zo omgebouwd (de tweede rij stoelen omhoog) dat we twee extra kinderen mee kunnen nemen. Peter en Gail gaan niet mee, omdat het waarschijnlijk wat te veel klimmen is voor hun driejarige dochter. Hun zoon Evan en zijn vriendje Oliver willen wel mee en dat kan.

Bij de Hoodoo’s klimt iedereen binnen de kortste keren omhoog.

Bij de Hoodoo's

Daar gaan ze

Uitzicht vanaf de berg


Gelukkig gebeuren er geen ongelukken en komen alle kinderen weer heelhuids op de grond terug. Op de terugweg hebben we alle zes kinderen in de auto, het lijkt wel een sportteam.

Altijd maar klimmen

Een mooie glijbaan

Papa en Eline

Friends

Bewijs van het bezoek


In de middag splitsen we op. Ik ga met Peter en Eline en Sue en haar gezin op bezoek in het Tyrrel Museum, een prachtig dinosaurus museum. Rob gaat ondertussen met Gail en haar gezin geocachen in de buurt.
Iedereen heeft een goede middag en we zien elkaar in de avond weer terug op de camping. Voor de laatste avond zitten we weer gezellig rond het kampvuur.

In het dinosaurus museum

Het Tyrrel Museum


Meer foto’s vind je hier.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.