Lente concert

Woensdag 19 mei 2010
Vandaag is de dag van het lente concert. Eline heeft al een paar weken geoefend met het koor en Peter heeft een ‘rol’ in de Roodkapje-musical.

Peter & Peter zijn houthakkers

Ze horen iets in het bos....

Eline in het koor


Ik heb inmiddels de show wel zo’n vier keer gezien. Ik heb eerst gekeken naar de generale repetitie, daarna de twee shows (in de middag voor de grootouders en andere famiie en in de avond voor de ouders), en tot slot was er nog een korte show voor de vrijwilligers op donderdag.

Het is een klein gelukje dat ze een muziek lerares hebben, daardoor weten ze iedere keer een mooie show op te voeren.Na de show kregen ze hun kunstwerken van de Afrika dag mee naar huis. Ze hebben allemaal een prachtig schilderij gemaakt, van de kleuters tot en met de vierde klassers. Er was een kunstenaresse, Teresa Grasby langsgekomen om met alle klassen een paar uurtjes te werken, en het resultaat is prachtig. Om hun kunstwerken te showen was er al eerder een tentoonstelling voor opgezet.
Eline had een giraf gemaakt en Peter een boom.

Gepaste kleding

De maskers van de eerste klas

Peter's masker

De Tunesische deuren van de derde klassers

De tentoonstelling


Het werk van Eline: een giraffe

Het werk van Peter: een boom steeds dichterbij

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.