Sport, sport, sport.

Donderdag 13 mei 2010

Rennen naar het doel

Daar gaan we weer


We hebben het er maar druk mee, elke avond aan het sporten met de kinderen. Maar ze boeken wel de nodige vooruitgang.

Peter is lekker aan het voetballen en gaat in ieder geval de bal niet meer uit de weg. Ze lopen ook wat minder op een kluitje en Peter heeft inmiddels door dat hij de ‘vrije ruimte’ op moet zoeken. Dat hij daarbij constant buitenspel staat heeft hij niet door, maar die regel hoeven ze zich gelukkig nog niet aan te houden.


Ingooi

Vechten voor de bal

Nummer 5

Gewonnen !


Vol concentratie


Ook Eline gaat steeds beter met haar softbal. Ze mocht deze keer op donderdag ook pitchen (de bal gooien naar de slagman) en heeft snel al drie man uitgeggooid.
Als ze daarna zelf aan de beurt is om te slaan, slaat ze een homrun….

De wedstrijd van donderdag hebben ze dan ook gewonnen.
Commentaar voor Eline van de coach: “The starting pitcher was Eline “The Rocket” Ursem. This, her first start in the 2010 season, was exceptional. After settling in following the first two batters, “The Rocket”, with textbook form, struck-out 3 of the next 4 batters for a very successful start. To top it off, the ear to ear smile while running in from the mound, set the fans off in wild cheers and a cascade of applause.”

Dinsdag hadden ze helaas verloren, maar ook dit keer kregen ze van de coach een vlammend verslag.
“The third inning brought more strong hitting from Huskies. The versatile Eline “Grip it and rip it” Ursem did some scouting on the Airdrie pitching staff and it paid off, as she started the rally with a missile up the middle.

Bijna raak

Naar het volgend honk

Felicitaties

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.