Eline wordt negen

Donderdag 29 April 2010
Vandaag wordt Eline 9 jaar! Uiteraard staan we vanochtend vroeg op om de kadootjes uit te pakken. Alhoewel, de jarige job ligt nog te slapen. We hebben inmiddels opoe en opa al op de ‘skype’ dus die kunnen meehelpen om haar wakker te zingen.
Er ligt een enorme stapel kadootjes op Eline te wachten, die pakken we dus voor het ontbijt eerst allemaal uit.
Ze krijgt dingen om buiten te spelen: een skateboard en een pogostick, veel knutselpulletjes en verschillende spelletjes. Het kadootje van Marcel en Jacqueline lag al ruim een week in de kast en mocht nu dan ook eindelijk uitgepakt worden: een mooi dagboek.

Kadoos uitpakken

Een pogo stick

Een mooie encyclopedie


Alle kadoos

Best mooi....., als het januari was!


Na een snel ontbijtje is het tijd om naar school te gaan. Dat is een beetje een uitdaging want het heeft gesneeuwd vanacht en het waait ontzettend. Hoewel het nu niet meer sneeuwt, lijkt dat wel zo door de opwaaiende sneeuw. Het is vreemd, want op de grond dooit het inmiddels, maar door de koude wind hangen wel de ijspegels aan de bomen. Het is ook lekkere plaksneeuw, waardoor je op moet passen dat de takken niet van de bomen breken. In verschillende delen van de stad is inmiddels de stroom uitgevallen en buiten de stad kun je helemaal niet zonder gevaar autorijden…. lente in Calgary.

Sneeuw plakt tegen het raam

Ijspegeltjes


De grabbelton

Peter wil ook grabbelen


Om uit te delen hebben we dit jaar een grabbelton gemaakt, met allemaal kleine kadootjes. Zo komen we toch nog een beetje in koninginnedag stemming. Ik weet niet of ze hier grabbeltonnen kennen, dus we hebben er maar een briefje met uitleg bij gedaan voor de juf.
De kinderen konden het allemaal wel waarderen en gingen blij naar huis met hun kleine kadootje.

‘s Avonds mocht Eline uiteraard kiezen waar we gingen eten en dat was weer bij Rob’s favoriete McDonalds!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.