Stilte voor de storm

Dinsdag 27 april 2010
In Nederland zou ik nu druk zijn met het organiseren van een koninginnedagfeest. Dat zit er hier niet in, alhoewel ik nog wel de website bijhoud voor dit feest in de Rooseveltlaan in Delft. Hier begint nu weer het sportseizoen, dat wel twee hele maanden duurt ! Dit jaar hebben we twee maanden lang bijna elke dag een sport. Op maandag avond gaan de kinderen naar zwemles. Op dinsdagavond naar softbal en voetbal, op woensdagavond paardrijden, en op donderdagavond weer softbal en voetbal. En dan hebben ze in het weekend ook nog af en toe wedstrijden voor paardrijden of softbal. Mijn sport deze maanden is de kinderen heen en weer brengen en zorgen dat er op tijd gegeten wordt, dat de voetbalsokken schoon zijn voor de volgende wedstrijd etc.Tussendoor hebben we dan ook nog Eline’s negende verjaardag. Dit jaar doe ik het maar makkelijk met de uitdeelkadootjes voor in de klas: een grabbelton (hebben we toch een beetje koninginnedag gevoel). Voor Eline’s uitnodiging hebben we alvast wat foto’s gemaakt. Eline gaat met haar vriendinnen zeep maken, vandaar de bellenblaas..

Het wil hier maar geen voorjaar worden. Nadat we een paar dagen verwend zijn met 20 graden, is het op zaterdag weer gaan sneeuwen en sindsdien staat er elke dag een koude wind en is er voorlopig alleen maar regen en sneeuw in de verwachting. De plantjes die ik zo optimistisch buiten had gezet, staan ook weer in de gang….

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.