Rustig aan

Donderdag 15 april 2010
Er is weinig nieuws te melden. Uiteraard blijven we ons verbazen over het weer hier in Calgary. Afgelopen maandag heeft het de hele dag gesneeuwd. Gelukkig bleef er niet veel van liggen. Vandaag is het weer lekker en zonnig, rond de 12 graden.

Dit weekend hebben we ons aquarium verder aangevuld met wat guppies. Helaas waren er al eerder twee doodgegaan, maar nu is het aquarium dan toch vol. We hebben nu 5 platies en 3 guppies in de bak zitten. En het lijkt allemaal goed te gaan.

Rob is druk bezig met het organiseren van een 24-uurs geocache wedstrijd op 1 en 2 mei.

Hij is druk bezig met het maken van caches om ze te kunnen verstoppen en natuurlijk is hij het hele weekend bezig met zoeken naar de caches. Op zondag hebben ze dan een bijeenkomst waarbij ze prijzen uitreiken voor degene die de meeste caches heeft gevonden en de mooiste caches heeft verstopt.


Ondertussen is hij op jacht naar nog 8 caches, dan zit hij op de 400.

Het wordt toch lente

Rob is met Eline op stap

Uitzicht op de stad

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.