Weer terug

Woensdag 6 januari 2010
Het zit er weer op. Vandaag vliegen we weer terug naar Calgary.

Mooi Nederland


Het was in het begin even wennen om weer terug te zijn in Nederland. Het is allemaal toch wat kleiner en benauwder. De eerste keer op een Nederlandse parkeerplaats deed ons bedenken dat we daar onze Canadeze auto toch echt niet op kwijt zouden kunnen.

Toch moet ik zeggen dat we al heel snel weer gewend zijn aan hoe alles gaat in Nederland.

Mooi Nederland

Het was erg leuk dat ook Nederland weer eens in de sneeuw zat. Dat levert toch wel weer hele mooie plaatjes op en je ziet ook hoe mooi Nederland eigenljk kan zijn.

We zijn natuurlijk twee weken lang druk geweest, we zijn bij veel mensen even langsgeweest en hebben overal even kunnen bijpraten. Natuurlijk hebben we ook mensen gemist, maar hopelijk zien we die een volgende keer.
Iedereen in ieder geval heel erg bedankt voor alle gastvrijheid en de gezellige gesprekken. We hebben in de tijd dat we er waren nauwelijks zelf hoeven koken.

Met opa een kruiswoord puzzel doen

Hoewel we onze familieleden en vrienden ook wel met enige regelmaat op de computer, via skype, zien, is het toch anders om even bij elkaar in dezelfde ruimte te zijn. Je praat dan toch anders met elkaar.

Er was ook ruimte om samen wat dingen te doen, en dan bedoel ik niet alleen de grote dingen als samen naar een zwembad gaan of vuurwerk afsteken, maar ook gewoon even met opa Kaandorp een puzzel afmaken of met opa Buis een kruiswoordpuzzel oplossen. Het zijn deze kleine momenten die het hem doen en die je het meeste weer zult missen.

Het was lastig om afscheid te nemen van iedereen, maar inmiddels zijn we weer terug in ons gewone ritme en is het ook wel weer lekker om thuis te zijn.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.