Oud en Nieuw

Donderdag 31 december 2009
We vieren dit jaar oud en nieuw bij opa en oma Kaandorp in Heerhugowaard. Ook Ton en Wendy zijn erbij met Mark en Niels.

Hij moet hier ergens liggen

Oma heeft hem gevonden


We zijn al vroeg in Heerhugowaard, dus we hebben alle tijd om eerst nog even samen te gaan geocachen in de buurt. Oma gaat ook gezellig mee.

Eerst zoeken we een cache bij een groepje bomen. Het is wel even zoeken, maar dan uiteindelijk vindt oma de cache.

Daarna wandelen we een rondje door recreatiegebied de Leijen, waarbij we steeds een puzzeltje moeten oplossen om de complete coordinaten van de cache te vinden. Die vinden we dan ook uiteindelijk.
Het is best koud, er staat een koude wind, dus we gaan daarna maar weer snel naar huis.


Wat is Nederland mooi

Peter op de dijk

Sneeuwballen gevecht


Eerst een puzzel oplossen

Die was raak

Even snel in de speeltuin

Gevonden


Niet veel later komen ook Ton en Wendy aan, met overheerlijke zelfgebakken oliebollen en appelbeignets.
Die gaan er wel in!

Wanneer het een beetje donker is, gaan we met de kinderen naar buiten om met hen wat kindervuurwerk af te steken. Peter is in het begin wel erg voorzichtig met het vuurwerk, maar al snel is hij er niet meer bij weg te slaan.

Eline knalt met papa

Mark met sterretjes

Eline met sterretjes

Peter vindt het eerst eng


Heel voorzichtig

Hij is daarna niet meer naar binnen te krijgen


Wanneer Mark, Eline en Niels al weer naar binnen zijn gegaan, staat hij in zijn eentje nog een pakje sterretjes op te branden.

Weer binnen hebben we een gezellige avond met elkaar. Peter, Mark en Eline zijn de hele avond op gebleven. Niels wordt (eerst nog wat sjacherijnig) op tijd uit zijn bed gehaald. Om 12 uur trekken we de (kinder)champagne open en klinken op het nieuwe jaar.

Dan gaan we met zijn allen naar buiten om vuurwerk af te steken. Iets wat we in Calgary niet mogen. We genieten met volle teugen van het vuurwerk dat door Rob en verder in de buurt wordt afgestoken. Eline vindt het al snel te veel van het goede, al dat geknal, en kijkt liever van achter het raam.


We steken aan het einde van de avond ook nog wensballonen aan. Die gaan een eind weg zeg. We waren trouwens niet de enigen, we zagen er heel wat langsvliegen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.