Eerste kerstdag

Vrijdag 25 december 2009
Kerst vieren we dit jaar natuurlijk weer gezellig met familie. We kunnen ons lekker laten verwennen en hoeven nergens voor te zorgen. Onze koffers zaten uiteraard wel vol met allerlei kadootjes voor iedereen.

Op de eerste kerstdag zijn we bij Alfons en Tine in Grootebroek. Opa en opoe zijn er ook bij.
Het is hel gezellig om iedereen weer eens te zien. Natuurlijk zijn de kinderen allemaal groot geworden. Vooral Robin wordt een echte tiener en het was erg leuk om eens rustig met hem te praten.

Opa is blij dat iedereen er is

Opoe is ook blij

Moeder en dochter


Voor Thomas hadden we een op afstand bestuurbare auto meegenomen, die ook op de muren kan rijden. Een populair speelgoed in Canada. Dat hebben ze in Nederland blijkbaar nog niet. Dat is dan ook een grote hit.

Papa met zijn kinderen

Robin en Thomas pakken uit

Tine pakt uit


We zijn blij dat onze koffers wat leger zijn geworden door de kadootjes uit te delen, maar net zo snel krijgen Peter en Eline ook uiteraard weer allerlei kado’s terug. Eline krijgt een enorme paardenstal van playmobil en Peter een enorme goocheldoos. Daarnaast is er nog meer playmobil ook voor Peter en Ministeck voor Eline. Gelukkig kunnen we als alles uit de dozen is gehaald, alles een stuk kleiner inpakken, dus dat moet wel lukken.

Peter bekijkt zijn goocheldoos

Mooi hoor

Eline krijgt ministeck


Thomas en Robin met een Wii-stuur

Peter met playmobil

Peter geeft Raker zijn doos


Na het uitpakken is het tijd om te bouwen. Rob en ik zijn bezig met het in elkaar zetten van het playmobil speelgoed voor Peter en Eline. Opa zit, zoals dat hoort bij een feestje, lego te bouwen met Robin.
We eten daarna lekker brood met salades, dus we hoeven niet netjes aan tafel te zitten. De kinderen spelen dus ondertussen ook gewoon door als ze dat willen.


Met opa bouwen is traditie

We worden uitgedaagd voor een spelletje Wii

Luca bij opa


Na het eten gaat de Wii aan en iedereen wordt door Robin en Thomas uitgedaagd om een spelletje Mario Cart tegen ze te spelen. Zelfs opa moet eraan geloven…

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.