Op de foto

Maandag 21 december 2009

Lekker in de sneeuw


Ondanks de sneeuw (weer of nog steeds), gaan we op bezoek bij Ton en Wendy in Uithoorn. We gaan met zijn allen op de foto bij een profesionele fotograaf als kado voor de trouwdag van opa en oma Kaandorp.

Het is even spannend of we wel met de auto wegkomen, maar we hebben gelukkig geen problemen. Vooral in Uithoorn ligt veel sneeuw, maar we weten het allemaal veilig te doen.
De foto’s zijn hopelijk mooi geworden, die zien we binnenkort.

Peter heeft het wel gezien


Daarna hebben we nog een gezellige middag en avond bij Ton en Wendy. Eline en Mark spelen nog lang buiten in de sneeuw. Peter houdt het al snel voor gezien, die ziet wel genoeg sneeuw in Calgary. Hij speelt liever binnen met de mooie lego-trein van Mark en Niels.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.