Naar Nederland

Zaterdag 19 december 2009
Al in maart hadden we een vliegticket gekocht voor Amsterdam. Sinds die tijd hebben we het geheim gehouden voor de ouders van Rob. Die zouden we op hun trouwdag, 20 december, verrassen.
Tot die tijd hebben we allerlei berichtjes op de blog, die spraken over onze komst naar Nederland steeds angstvallig weggehaald en ook onze gesprekjes op skype waren altijd vrij spannend. Stel je voor dat de kinderen wat zouden verraden.

Op 19 december kwamen we na een vlucht van ruim 8 uur dan eindelijk aan op Schiphol. We werden hier opgewacht door een gezellige groep mensen compleet met ballonnen en vlaggetjes. We voelden ons al snel weer thuis in Nederland. Na een lekker bakkie was het tijd om de huurauto op te gaan zoeken en op weg te gaan naar het huisje dat we hebben gehuurd in Berkhout.

We zijn geland

Daar zijn we dan...

Eindelijk kunnen we elkaar weer aanraken


John en Lia zijn er ook

Daar komt Rob met de koffers

Ton en Wendy met de kinderen


We doen effe een bakkie

Peter snoept alweer

De wijzen uit het oosten


Het was erg wennen om weer in het Nederlandse verkeer mee te doen. Alles zit veel dichter op elkaar en de wegen zijn een stuk smaller. Er lag ook het nodige aan sneeuw, maar gelukkig zijn de wegen prima te doen.

In Berkhout werden we hartelijk welkom geheten door de eigenaren van het huurhuis. Hier kunnen we de komende weken prima verblijven!

We doen nog even wat boodschappen in een supermarkt in de buurt en dan valt het pas echt op hoe benauwd het eigenlijk is in Nederland. Toegegeven, het is zaterdagmiddag en vlak voor de kerst, dus echt rustig is het er niet, maar mensen zijn ook niet echt heel vriendelijk tegen elkaar. Maar aan de andere kant, we kunnen wel weer genieten van allerlei lekkernijen die ze in Canada niet hebben. We kopen dus in ieder geval rookworst, vla in allerlei smaken en americain filet. Lekker!

In de avond zetten we de computer aan, ook in dit huis hebben we de beschikking over internet, en dan belt ineens oma ons met skype. We drukken haar snel weg. Morgen gaan we hun immers verrassen….

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.