Kerst musical

Donderdag 10 december 2009
MeltonDe afgelopen tijd hebben de kinderen weer volop geoefend voor het kerstconcert. Eerst is het de beurt aan het koor van de derde en vierde klassers. Ook Eline is daar lid van. Iedere woensdag hebben ze geoefend gedurende de lunchtijd om weer een mooi concert te kunnen geven.


Daarna voerden ze dit jaar de musical “Melton the warm hearted snowman” op.
Het verhaal gaat over een sneeuwman, die van een van de kinderen een een warm hart krijgt. Daardoor gaat hij natuurlijk smelten. De elven, rendieren en zelfs Scrooge worden om hulp gevraagd, totdat uiteindelijk de kerstman met de oplossing komt: een hart met defrostilator, zodat hij niet smelt.


De kinderen uit de eerste tot en met de vierde klas doen aan de musical mee en Peter heeft zelfs een zinnetje!

Kijk zelf maar:

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.