Bij Santa

Zondag 6 december 2009

De stukjes van Eline en Peter

De stukjes van Eline en Peter

Je kon het al zien aan de Sinterklaas foto’s. Kerst is hier in volle gang. Ook wij hebben inmiddels de kerstboom al opgetuigd en nog meer versieringen uit de kelder gehaad, nog voordat Sinterklaas goed en wel vertrokken is.
Afgelopen week hadden we ook al wat kinderen uitgenodigd om kerststukjes te komen maken. Een traditie die we in ere proberen te houden. In Nederland deden de kinderen dat altijd op school, maar nu doen we het dan maar zelf. Op woensdag middag hadden we drie vriendjes over om kerststukjes te maken en op vrijdag weer drie. Het is leuk om te doen en het geeft al snel een leuk resultaat.
Ondanks dat we een nepboom hebben, hangt hier nu toch een lekkere dennegeur.


Voor vandaag waren we weer bij de buren uitgenodigd om op bezoek te komen bij de kerstman. Dat wilden we natuurlijk niet missen. In de middag zijn we daar dus langsgegaan en hebben foto’s genomen met de ‘echte’ kerstman. Helaas heeft Eline nu wel door dat hij niet de kerstman is. Hij was hier met halloween ook langsgekomen (in een ander kostuum) met zijn dochter en bij Eline is nu toch het kwartje gevallen…. Peter lijkt echter nog in de volle overtuiging dat dit de echte kerstman is.
We hebben daar met een groepje mensen gezellig wat gegeten en gekletst en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan…
20091206-_3000550 20091206-_3000545 20091206-_3000544

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.