Sinterklaas is weer in het land

Zondag 22 november 2009
sinterklaas-piet-wmaster_X0myiydMLcyeSinds het begin hebben we ook hier al braaf het sinterklaasjournaal gevolgd. Uiteraard hebben we daarna ook de intocht van de Sint in Schiedam bekeken.
Vooral Peter wil, zodra hij thuiskomt, het sinterklaasjournaal kijken.
Dus, voor de kenners, ook hier heeft de zwarte piet het kadootje van Peter in de tekening die hij had gemaakt, ingepakt.

Sint had zich trouwens de eerste keer dat Eline haar schoen ging zetten, deerlijk vergist. Ze kreeg een poppetje dat ze al had en was zeeeer teleurgesteld. Gelukkig bood het Sinterklaasjournaal uitkomst. Doordat de kadootjes overboord zijn gevallen is het een beetje een chaos in het pietenhuis en weten ze niet meer welk kadootje voor wie is… Als troost mochten ze de volgende dag nog een keer hun schoen zetten. Dit keer ging het gelukkig wel goed.

De intocht in Schiedam

De intocht in Schiedam

Op 5 december hebben we weer een feest met een groep Nederlanders voor Sinterklaas. Het bleek maar weer dat de Canadezen niet de enige zijn die overal laks in zijn. De dag de deadline voor de betaling voor dit feeest ging Rob nog snel even een cheque langsbrengen. Daar werd hij gefeliciteerd omdat hij de tweede was die betaald had. Dus wij Nederlanders kunnen er ook wat van! Of zouden we ons zo goed aanpassen aan de Canadeze mentaliteit?


Zondag zijn we naar de uitverkoop van een paardensport winkel gereden. Peter gaat vanaf volgend jaar ook lessen nemen op Casper, dus we hebben een mooie rijbroek voor hem op de kop getikt. Het was wel een eindje rijden, maar dan heb je ook wat.
Rob nam meteen de gelegenheid te baat om hier in de buurt wat geocaches te zoeken.

We reden op de terugweg langs Spruce Meadows, waar een kerstmarkt werd gehouden. Daar hebben we gelijk ook wat rond gekeken. Er waren niet zoveel echte kerstspullen, maar meer kado artikelen als sieraden en glaswerk e.d. We hebben dus niets gekocht, maar wel gezellig wat rondgekeken en wat gegeten en gedronken.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.