Geocaching

Zaterdag 7 november 2009

Een van de verstopplekken

Een van de verstopplekken


Het was vandaag erg mooi weer, dus we zijn er weer een middagje op uit gegaan om wat geocaches te vinden. In de stad zijn nog veel verschillende plekken die we nog niet gezien hebben. Deze keer liepen we langs een klein paadje langs de rivier. Na een wandeling van ongeveer 3 kilometer hebben we weer 6 geocaches opgehaald!


We vonden een boomhut onderweg

We vonden een boomhut onderweg

Een mooie uitzichtplek

Een mooie uitzichtplek

Uitzicht op een dam

Uitzicht op een dam

Langs het paadje liggen 11 caches. We hadden op zaterdag 6 caches opgehaald, maar het werd ondertussen donker en dus zijn we terug gegaan. Op zondag hebben we een poging gedaan de overige 5 caches te vinden. We hebben iets verder geparkeerd zodat we niet alles weer hoefden te lopen. De kinderen waren in een goede stemming en we liepen door een mooi stukje natuur heen. We kwamen bij een kleine baai met blauwgroen water. Hier moeten we in de zomer nog eens terugkomen want het ziet er erg mooi uit en er hangt een touw waaraan je in het water kunt zwaaien.

Iets verderop zochten we naar een cache tussen de rotsen. De GPS gaf aan dat we op het goede punt zaten, maar zelfs met de clue konden we het niet vinden. Achteraf (thuis) bleken we inderdaad dicht bij te zijn. Nu moeten we nog een keertje terug om de cache te vinden…

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.