Halloween

31 Oktober 2009

De zakken vullen met blaadjes

De zakken vullen met blaadjes

De pompoen zakken met blaadjes

De pompoen zakken met blaadjes


Vandaag zetten we de laatste versieringen buiten voor halloween. We hebben weer wat grafzerken buiten gezet en dit keer ook oranje vuilniszakken, gevuld met bladeren en spoken in de boom. We zijn zo weer helemaal klaar voor halloween avond. Nog wat kaarsjes buiten en de pompoenen met lichtjes erin.
Gelukkig is het vandaag niet al te koud, dus dat komt goed.

Eline heeft vandaag een vriendinnetje, Melissa, over om mee te lopen voor het trick-or-treat-en. Ze blijft daarna ook slapen, dus het wordt een gezellige avond.

We beginnen met een pizza en daarna gaan we de kinderen allemaal aankleden en schminken. Eline en Melissa zijn heksen en Peter heeft weer zijn ‘emperor of evil’ kostuum aan van vorig jaar.


Peter weer zwart haar

Peter weer zwart haar

Bijna klaar

Bijna klaar

Emperor of evil

Emperor of evil

Eline geschminkt

Eline geschminkt


Het versierde huis

Het versierde huis


Zodra het donker wordt, gaat Rob met de kinderen op pad. Ik blijf thuis om het snoep uit te delen. Er komen helaas maar weinig kindere langs, de hele avond hebben we er maar een stuk of 20 gezien. We zitten in een doodlopend straatje dat blijkbaar niet zo populair is….

Ik heb wel veel lol in mijn eentje. Aan de brievenbus naast de deur hebben we een skelet gehangen met een lichtsensor erin, zodra je ervoor gaat staan krijgt hij minder licht en begint hij heel hard te schreeuwen. Zodra kinderen aanbellen, begint hij dan ook gelijk. Een aantal schrikken zich een hoedje (gelukkig hebben we geen huilende kleine kinderen aan de deur).
Klaar om te gaan

Klaar om te gaan


Peter, Eline en Melissa zijn ook aan het schrikken gemaakt onderweg. Een man sprong uit de achterbak van zijn truck en een ander zat verstop in de vuilnisbak. Gelukkig konden ze er allemaal wel om lachen!

Een klein uurtje later zijn ze weer terug, met hele koude handen en een tas vol met snoepgoed!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.