Trouwdag

Vrijdag 21 augustus 2009
20090821-_3009444
Vandaag is het een bijzondere dag, het is onze trouwdag. We zijn inmiddels al weer elf jaar bij elkaar. Peter en Eline lopen de hele week al de wedding mars te neurien, maar doen dat meer omdat we uitgenodigd zijn voor een bruiloft vandaag dan vanwege onze trouwdag. Dat gaat een beetje aan ze voorbij. In de ochtend staat er een mooie bos rozen op tafel, dus toch een beetje feestelijk. Maar de rest van de dag brengen we door op het bruiloftsfeest van een ander. Een vriend/collega van Rob gaat vandaag trouwen. We mogen hier de hele dag bij zijn en het is een prachtige dag.

Het ja-woord wordt gegeven op het terras bij het Fairmont Hotel in Banff. Een hele mooie locatie, met uitzicht op de bergen.


Klaar maken

Klaar maken

Het uitzicht

Het uitzicht

Trouwlokatie

Trouwlokatie


Opgedirkt

Opgedirkt

Met de bruid

Met de bruid

Rob bekijkt zijn foto's

Rob bekijkt zijn foto's


Daarna gaan we met zijn allen lunchen in het hotel. Het is een internationaal gezelschap. De bruid komt van oorsprong uit Kazachstan en de bruidegom uit Engeland. Daarnaast hebben ze allebei vrienden over de hele wereld. Gelukkig spreken de meesten wel wat Engels, dus dat komt goed.


Rob geeft ook een toespraakje

Rob geeft ook een toespraakje

Eline vindt een danspartner

Eline vindt een danspartner

Eline vermaakt zich prima

Eline vermaakt zich prima


Na de lunch rijden we allemaal terug naar Calgary, waar om 5 uur een diner en een feest is. Peter houdt het niet zo heel lang vol. Om half negen breng ik hem, misselijk, naar huis. Eline wil nog wel blijven met papa en die heeft dan ook de avond van haar leven.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.