Naar Meadow Lake

Zondag 2 augustus 2009

Plaatje onderweg

Plaatje onderweg


Vandaag pakken we de tent weer op. Dit keer hebben we een lange rit voor de boeg. We gaan verder naar het Noorden, naar Meadow Lake.

Meadow Lake is een enorm provinciaal park, waar in een strook van 100 kilometer meer dan 20 meren in liggen. Daarbinnen liggen ook 12 campings, dus het moet lukken om er een plekje te vinden voor onze tent.


Voor Peter duurt het wat lang

Voor Peter duurt het wat lang

In de regen komen we er tegen de avond aan. Op de eerste camping die we aandoen, Grieg Lake, vinden we niet echt een plek die ons bevalt. We rijden dus door naar de volgende camping, Kimball Lake. Hier kiezen we voor een rustige plek, zonder electriciteit.
Gelukkig kunnen we droog de tent opzetten.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.