Calaway Park

Vrijdag 10 juli 2009

Autootjes

Autootjes


Dit jaar hebben we seizoenskaarten voor Calaway Park gekocht. Het is een pretpark op ongeveer 15 minuten rijden bij ons vandaan. Perfect dus om af en toe een middagje door te brengen tijdens de schoolvakantie.
Rob moest gewoon werken, dus we waren vandaag met zijn drieen. Dat is af en toe wel een jammer want ik houd niet van draaien en over de kop in de achtbaan, dus dat konden ze vandaag niet doen. “Volgende keer, als papa ook meegaat”. Vooral Peter is wel in voor een ritje in de achtbaan, Eline hudt meer van draaien.
Het was mooi weer en we hebben ons goed vermaakt met alle ritjes die ze wel zelf konden doen. Er werd ook nog een goochelshow opgevoerd. Die hebben we ook bekeken. Na een suikerspin en een ijsje was het weer tijd om naar huis te gaan.


In een autootje

In een autootje

In een soort reuzenrad

In een soort reuzenrad

In de draaimolen

In de draaimolen

Lekker plakken

Lekker plakken

Lekkere suikerspin

Lekkere suikerspin

In een vliegtuigje

In een vliegtuigje


Varen, varen,..

Varen, varen,..

In een bootje

In een bootje

En maar draaien

En maar draaien

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.