Stampede breakfast

Zondag 5 juli 2009

Lekkere pannekoek

Lekkere pannekoek

Smullen

Smullen


Het is deze week Stampede week in Calgary. Terwijl op het stampede-terrein in het centrum de rodeo en chuckwagon wedstrijden worden gehouden, kun je op verschillende plekken in de stad een gratis pannekoek ontbijt krijgen.
Zo ook bij ons in de wijk. Bij het wijkgebouw was er vandaag een ‘stampede breakfast’ voor de inwoners van Scenic Acres. Vorig jaar hebben we dit gemist, maar dit jaar besluiten we wel even langs te gaan.

Naast een ontbijtje, was er ook live muziek, er werd gedanst en er waren voor de kinderen verschillende attracties.

Het was gezellig om verschillende buurtgenoten en kennissen tegen te komen en mee te kletsen, terwijl de kinderen zich vermaken met een ballonen opblaas wedstrijd, de dieren van de kinderboerderij en een mini brandweerauto.

Peter in de ballonnen wedstrijd

Peter in de ballonnen wedstrijd

Uitleg in de ambulance

Uitleg in de ambulance

Raden hoeveel schroeven en spijkers er in de laars zitten

Raden hoeveel schroeven en spijkers er in de laars zitten

Een mini brandweer auto

Een mini brandweer auto

Dieren van de kinderboerderij

Dieren van de kinderboerderij

In de politie auto

In de politie autoEen hele speciale attractie was wel de hete luchtballon, waarin de kinderen even omhoog mochten. Helaas, Rob mocht niet mee! Eline vond het een beetje eng, maar Peter vond het helemaal geweldig!


In de ballon

In de ballon

De hete lucht ballon

De hete lucht ballon

samen omhoog

samen omhoog

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.